Instructeurs met ervaring


OVER ONS


WIE ZIJN WIJ? EN WAT KUNNEN WE U EN UW HOND BIEDEN?

Bij hondentraining Reo bieden we diverse cursussen aan, maar centraal staat dat u een band gaat opbouwen met uw hond.

Dit begint al bij de puppentraining. Opvoeden is meer dan alleen "zit" , "af" en "blijf". We gaan u leren om uw hond te 'lezen' en te begrijpen en een band samen op te bouwen op basis van wederzijds respect. Dit alles gebeurd op een positieve manier met beloning en veel samenspel.

We werken in de (opvoedings) lessen veel met Game Based Training (concept training) een hele leuke manier van trainen waarbij wordt gekeken naar de eigenschappen van uw hond en daarop worden de oefeningen (games) aangepast.

Ook tijdens de overige cursussen en sporten werkt u samen met uw hond en staat plezier op de eerste plaats.

De lessen worden gegeven door (gediplomeerde) instructeurs die ruime ervaring hebben in het lesgeven en regelmatig bijscholing (seminars, lezingen, opleidingen en workshops) volgen om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. 


Eigenaar en Instructeur

Corrie Jansen

Ik ben Corrie Jansen, eigenaar van deze hondenschool sinds 2011, kynologisch instructeur en gecertificeerd/gediplomeerd instructeur in Hoopers, Agility en Treibball en ProDogTrainer (concepttraining)

Ook geef ik instructeursopleidingen voor de nieuwe hondensport Nadac Hoopers en ben oprichter van de organisatie Nadac Hoopers Nederland. Verder ben ik ook actief voor Rally Obedience.NL

Geef al jaren les in diverse disciplines van de hondensport en gedrag & gehoorzaamheid en opvoeding. Regelmatig volg ik bijscholing d.m.v. workshops, seminars en lezingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de hondenwereld en deze kennis weer over te brengen op mijn cursisten.

Momenteel heb ik zelf één hond, een Markiesje genaamd Bluf.

Een super werkhondje maar wel eentje met een 'kop' erop. We beoefenen momenteel: Hoopers, FCI Obedience en geurdetectie.

Trainen met mijn eigen hond doe ik met veel plezier, en ook is lesgeven mijn grote passie. Niets geeft meer voldoening dan in de les baas en hond te zien groeien en met plezier te zien samen te werken.Instructeur

Hanneke Visser

Rond mijn dertiende kreeg ik – na veel zeuren – mijn eerste hond (Okkie) waar ik 17 jaar heel veel plezier aan heb beleefd. Sindsdien heb ik altijd honden gehad, meestal mixen uit het asiel en later het buitenland. Soesa was zo'n mix (herder/labrador) en daarmee ging ik - op advies van een politieman begin jaren 90 op training. Er ging een wereld voor mij open!

Met mijn huidige hond Cara (voor 't eerst een rashond) ben ik op trainingsgebied heel actief en ontdek ik steeds weer nieuwe, leuke en uitdagende trainingen. Na de basis doen we nu rally-o omdat dat goed bij Cara past. Voorjaar 2020 hebben we de concepttraining bij Corrie gedaan en recent zijn we gestart met detectie. Daarnaast oefenen we elke maandag met Marijke en Tessa om steeds beter te worden in de verschillende disciplines en trainingsconcepten binnen hondenopvoeding en – sport zelf toe te passen en ervan te leren.

Workshops rally-O, hoopers, conceptraining - alles wat voorbij komt proberen we uit. Op dit moment zijn geurdetectie en mantrailing favoriet!

Rondom mijn 60ste bedacht ik dat ik zelf kynologisch instructeur wilde worden. Via Vereniging O&O heb ik de opleiding gevolgd en ben ik stage gaan lopen op een Kynologenclub. Inmiddels heb ik vijf jaar leservaring en verzorg ik nu voor Corrie de opvoedingstrainingen bij REO

Daarnaast heb ik de opleiding Kynomassage gedaan en verzorg ik af en toe een workshop hondenmassage.

Tot gauw bij Hondentraining REO – online of op het veld!


Instructeur

Marijke Heijne

Al van jongs af aan zijn er honden in mijn leven. Wat een verrijking is dat.

Samen met mijn huidige hond Tessa heb ik een mooie ontdekkingsreis gemaakt in trainingsland.

Eigenlijk ontdekken we nog steeds vele leuke aspecten tijdens het trainen en hebben we samen steeds weer verrassende momenten.

Inmiddels is Tessa 12 jaar maar nog super sportief en gedraagt zij zich vaak nog als een jonge hond.

Samen hebben we op verschillende disciplines diploma's en certificaten behaald en daardoor heb ik nu en enorme rugzak vol met ervaringen.

Ik gun iedereen zo'n ontdekkingsreis en wil graag met hondeneigenaren mijn ervaringen delen!

Door creatieve lessen te geven die aansluiten bij wat de eigenaar en hond samen kunnen en bezig zijn met hun eigen reis.

Ik vind het heel leuk om bij Hondentraining REO alle disciplines gehoorzaamheid en verschillende sporten te beoefenen en er les in te geven en doe dit graag met heel veel plezier. Tot gauw op ons veld!